"Холодна війна": Експерт дав прогноз щодо майбутніх взаємин України та Росії

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що в майбутньому Україна та Росія перебуватимуть у стані "холодної війни". Про це він сказав в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання, чи може Україна бути у стані "холодної війни", передають Патріоти України.

"Ми будемо в ній. Ми не зможемо бути, навіть коли закінчиться "гаряча" стадія війни, я передрікаю, що це на роки й десятиліття. Ми не зможемо з Росією вийти на нормальний рівень відносин", - сказав експерт.

Мусієнко додав, що теоретично він уявляє, що Україна зможе жити без "гарячої" фази війни, протистояння та обміну ударами. "Але ми будемо жити в готовності до того, що це може поновитися в якийсь період. І це так чи інакше буде та сама "холодна війна", допоки в Росії щось кардинально не зміниться", - зауважив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...