"Хороша ціна за такий дім": MamaRika розповіла про заробітки й відповіла, за скільки орендує двоповерховий будинок під Києвом

Співачка MamaRika відповіла на запитання ведучого Люкс ФМ Євгена Фешака. Нещодавно артистка з чоловіком Сергієм Середою та сином переїхала в новий будинок під Києвом. Артистка розповіла, яку суму витрачає на оренду дому, передають Патріоти України.

«Оренда більше ніж 1000 доларів. Це не так страшно за такий великий будинок. Нам зробили хорошу ціну. Тому що власник будинку знає мене ще з часів Еріки», — розповіла зірка.

Артистка зазначила, що їй шкода витрачати гроші на шмотки: «Хотілося б нову сумочку, але вона стільки коштує, що я краще відправлю ці гроші пацанам на передову».

Ведучий запитав, чи заробляє MamaRika 100 тисяч на місяць: «Напевно, ну так. У мене є команда, якій я плачу зарплатню. Якщо тільки це порахувати, то вже виходить». Співачка висловилася і про свій гонорар за корпоратив. «За дві тисячі (доларів) домовитися можна?», — запитав Фешак.

«Можна і більше, можна і безкоштовно, якщо благодійний виступ. Зараз немає фіксованого прайсу. Зараз такі часи, коли бувають усілякі винятки. Входимо в положення», — додала артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...