Хотіли "показати успіхи": Російські окупанти вивісили прапор у селі на Харківщині, яке намагаються захопити майже рік

Росіяни оприлюднили відео із підняттям свого прапора над Синьківкою. Це село за п'ять кілометрів на північний схід від Куп'янська вони намагаються захопити майже рік. Сьогодні у селі Синьківка з'явився ворожий триколор, проте воно залишається під контролем Сил Оборони України, зазначають Патріоти України.

"Синьківка станом на зараз залишається під контролем Сил Оборони України. Кацапам дано терміновий наказ — показати успіхи на всіх ділянках фронту. Відповідно у село пробилася група противника, яку банально провтикали. Вони вивісили прапор і зняли відео даного процесу. Чи спробує ворог закріпитися — покаже час", — повідомляють експерти DeepState.

Російські військові планують захопити Синьківку на Харківщині для подальшого наступу на Куп'янськ, аби використати його як плацдарм для подальшого наступу. Активні бойові дії на напрямку розпочалися ще на початку жовтня 2023 року. Відтоді окупанти безперервно штурмують Синьківку.

Минулої доби. за повідомленням Генштабу, на Куп'янському напрямку відбулось 23 боєзіткнення. Бої тривали в районах Стельмахівки, Кругляківки, Синьківки та Колісниківки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скабеєвої в студії обговорювали нові українські ракети і двічі зламали язика на "Паляниці" (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 22:40

"Казус беллі по-російськи. Z-пропагандисти у прямому ефірі зламали щелепи, проваливши простенький тест на "Паляницю"", - іронізує Юрій Бутусов.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 29 серпня 2024 року - Злий Одесит

четвер, 29 серпень 2024, 22:10

Сьогодні 29 серпня. Триває 918 доба оборони України проти російської навали. На шляху до Покровська російські окупанти зайшли в Новогродівку, але зупинилися під териконами та в Гродівці. Очікувано росіяни почали рух на Селидове що створює загрозу для К...