Хотіли вбити українців, але щось пішло не так: У Бєлгороді пролунали вибухи, є "приліт" у ТРЦ (відео)

Вдень у четвер, 15 лютого, в російському Бєлгороді пролунали вибухи. Повідомляється про загиблих, поранених та про "приліт" у ТЦ. За даними російських Telegram-каналів, станом на 12:10 відомо про дев'ятьох загиблих і 10 постраждалих, передають Патріоти України.

У мережі повідомляють, що російське ППО продовжує вбивати жителів Бєлгорода. Тим часом Міноборони РФ заявило про удар по Бєлгороду реактивною системою залпового вогню RM-70 "Вампір": "Черговими засобами ППО 14 реактивних снарядів були знищені над територією Бєлгородської області".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...