"Хотів їх прибрати, але...": Арсен Мірзоян прокоментував появу зрадників Данильця і Мойсеєнка на похороні тещі

Український співак Арсен Мірзоян прокоментував появу дуету "Кролики" Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка на похороні Ніни Матвієнко, передають Патріоти України.

Музикант зізнався, що присутність на прощанні з Ніною Митрофанівною скандальних гумористів так само викликав у нього шок, як і в усіх українців. Мірзоян поділився, що спочатку навіть хотів вивести зрадників, втім його попросили цього не робити:

"У мене там стояв мій знайомий, я кажу: "Максе, давай їх прибирати".Мене почали зупиняти: "Арсене, та не роби цього, ще не вистачало тут скандалу". Хоча я хотів їх вивести, а потім думаю, ладно. Я відійшов", - прокоментував співак у програмі "Слава+".

На запитання, як Мірзоян гадає, навіщо Данилець та Мойсеєнко прийшли на похорон Ніни Матвієнко, він відповів: "Я не знаю, що це було. Я взагалі запитав, що вони роблять в Україні".

Мірзоян поділився, що особисто з артистами не розмовляв, єдине, що хотів співак зробити, це прибрати їх з прощання з Ніною Митрофанівною: "Я хотів їх вивести ще раніше, щоб вони не встигли дійти. Але мені сказали: "Арсене, не чіпай. Якщо вони хочуть попрощатися..", – сказав співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...