Хотів поговорити про заколот Пригожина: У РФ зірвали захід терориста Стрєлкова-Гіркіна

У Санкт-Петербурзі поліція зірвала проведення заходу за участю терориста Ігоря Стрєлкова (Гіркіна), який 9 липня мав пройти в книгарні "Листва" (входить до видавництва "Чорная сотня", яке підтримує війну проти України). Керівництву магазину вручили застереження про неприпустимість проведення зустрічі, присвяченої бунту "вагнерівців", передають Патріоти України.

"Сьогодні 78 відділ поліції нагрянув в "Листву" і висуває незаконні вимоги – намагається заборонити проводити зустріч з Ігорем Стрєлковим, присвячену заколоту [ватажка ПВК "Вагнер" Євгена] Пригожина. Що завтра? Заарештуєте нас за гуманітарну діяльність і допомогу Донбасу?", – пише Telegram-канал магазину.

У "Листва" обурюються, оскільки впевнені – проведення такого заходу є абсолютно законним. Виручені кошти мали, як запевняють, піти на підтримку армії окупантів. Обуренням у соцмережах поділився і сам терорист.

"Яку "злочинну діяльність", цікаво, мені збираються інкримінувати? Може, засудження заколоту Пригожина? Або заклики до перемоги над "шановними київськими партнерами"? Тоді так, спору немає, винен однозначно, а "Листва" – це мої посібники", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...