"Хрестики у небі світилися": Біля Кремля знову літали безпілотники (відео)

У районі Кремля знову помітили безпілотник. Місцеві жителі зафіксували об'єкт у небі на камери своїх телефонів. Про це повідомляє ВЧК-ОГПУ з посиланням на інсайдерські дані про польоти БПЛА над Москвою та Московською областю, передають Патріоти України.

Проект також опублікував відео, на яких зафіксовано польоти дронів над МКАДом та Кутузовським проспектом. Також помітили дрони в районі Кремля. "14 травня о 22:42 надійшла інформація: за міським телефоном зателефонувала громадянка, яка повідомила, що бачила в небі 2 хвилини тому вогники в небі, хрестик у небі схожий на квадрокоптер і за хвилину полетів літак, обидва у бік Кремля", - зазначило джерело каналу.

Прилеглу до Кремля територію обстежили, але безпілотників не виявили. Втім, вже наступного дня москвичі знову бачили безпілотник біля Кремля. 15 травня о 00:02 поліцейський помітив інформація в небі над Храмом Василя Блаженного літальний апарат, що пішов у бік парку "Заряддя". Після обстеження території, прилеглої до Кремля, безпілотника не виявили.

Тим часом неспокійно було й у Московській області. Там БПЛА спостерігали за низкою заводів та військових частин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....