"Хто із вср*тих чиновників хоча б на мапі покаже, де і що збудували?": Офіцер ЗСУ звинуватив Ганну Маляр у брехні

Офіцер ЗСУ, ветеран АТО, депутат Верховної Ради VIII скликання Ігор Лапін розкритикував заступницю міністра оборони Ганну Маляр за слова про "капітальне будівництво" укріплень навколо Бахмута. Свою позицію Лапін оприлюднив у Facebook, передають Патріоти України.

"Отже. З повною відповідальністю передаю слова своїх хлопців і від себе особисто заявляю: Ганна Маляр просто брехлива с*ка", - написав Лапін.

Офіцер розповів про те, як його підлеглі вручну копали позиції лопатами, які привозили волонтери. "Починаючи від лінії Новозванівка-Троїцьке (де частково були залишки позицій 2016 року), Воздвиженка-Криничне в напрямку Вискрива, біля с. Роти - це лінії і опорні пункти, які рили мої хлопці вручну. Лопати, ломи і т. д. - це те, що везли волонтери і купували за свій кошт... Одна лопата на чотири копачі мляяяяяя. А ще пригадую, як фурами ліс з Житомирщини передали. А рідна Волинь жодної колоди не прислала. Однією фурою керував водій з великими фаберже і заїхав аж на саме "О" (то не нуль, то взагалі очко)", - написав Лапін.

Офіцер також висловив бажання побачити принаймні на мапі ті укріплення, про які кажуть чиновники. "Які ВЦА? ХТО із НИХ вср*тих чиновників хоча б на мапі покаже де і щось збудували? Юрій Бутусов, а ще пригадайте інтерв'ю з покійним Да Вінчі. Про те, що ніфіга не було. В мене навіть в бойовому наказі стояло половину особового складу на позиції, а інших - рити землю" - написав Лапін.

Раніше Маляр заявила у Telegram, що тривале утримання Бахмута стало можливим зокрема завдяки "зазделегідь підготовленим укріпленням". "Вся місцевість довкола - це фактично укріпрайон. Готувалось укріплення завчасно силами наших військ та місцевих військових адміністрацій. Будували капітально", - написала Маляр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...