Хто обстрілює Україну іранськими дронами: Журналісти-розслідувачі назвали імена російських військових-терористів (фото)

Журналісти-розслідувачі встановили імена чотирьох росіян, які запускають іранські дрони-камікадзе по Україні. Про це йдеться у спільному розслідуванні "Слідства.Інфо" і "Наші гроші.Львів", передають Патріоти України.

Російські окупанти влітку 2022 року брали участь в армійських змаганнях "Соколіна охота-2022" в Ірані. Там їх і навчили керувати дронами, які ті запускають по містах та вбивають українців. Дрони Shahed запускають по Україні військові 294-го Державного центру безпілотної авіації Міноборони РФ.

До терористичних обстрілів України іранськими дронами причетні такі чотири офіцери РФ:

  • Сєргєй Созінов;
  • Андрєй Стєповой (капітан ВПС РФ);
  • Глєб Півкін;
  • Євгєній Глухов (лейтенант ВПС РФ).

Змагання операторів дронів проводили у серпні 2022 року, а вже у вересні почались терористичні атаки на Україну. Вони відбувались в іранському місті Кашан, неподалік якого розташована секретна авіабаза. Саме там іранці навчають покупців працювати зі своїми дронами. Також у місті Ісфагані іранські військові провели вишкіл операторів БПЛА "Drone Exercise 1401". Один із російських окупантів навіть похвалився фото з цього місця.

За даними ЗМІ, участь у цих змаганнях взяло 13 російських військових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...