"Хто шукає, той знаходить": Поліцейський із Дніпра задекларував Tesla за 10 тис. грн

Правоохоронець із Дніпра Валентин Серединський у своїй декларації за 2022 рік заявив, що Tesla Model Y 2022 року випуску його дружини Ганни Серединської нібито коштує 10 000 гривень. Він є заступником начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області. На записи в декларації звернуло увагу "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Сам Серединський стверджує, що вартість Tesla не є помилкою. У телефонній розмові з журналістами він повідомив, що сума у 10 000 гривень вказана в договорі купівлі-продажу авто. Співробітник ЗМІ попросив поділитися контактами продавця, адже Tesla Model Y 2022 випуску на вторинному ринку коштує від 30 тисяч доларів і вище.

Правоохоронець запропонував пошукати вигідні ціни на майданчику онлайн-оголошень для продажу автомобілів. "Хто шукає, той знаходить", – заявив він і додав, що запитання потрібно ставити не йому, а оцінювачу транспортного засобу.

Журналістам вдалося поговорити і з власницею Tesla Анною Серединською. Жінка сказала, що не знає про заповнення декларацій і не розуміє, чому там вказано вартість 10 000 гривень. Справжньої ціни машини дружина поліцейського не розкрила.

Зазначимо, що Ганна Серединська, згідно з даними декларації її чоловіка, володіє ще двома транспортними засобами: елітним авто LEXUS RX (рік випуску – 2021, вартість – 652 000 гривень) та квадроциклом POLARIS SPORTSMAN 1000 (рік випуску – 2017, вказана вартість – 100 000 гривень).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...