"Хто тобі заплатив, Світланко, ну хто?": Лобода раптово заговорила про "братів та повій"

Скандальна співачка Світлана Лобода випустила новий трек українською мовою. Крім цього, вона раптово заговорила про "події, братів і повій". Так, співачка презентувала трек SPOGADY і написала в Instagram про нову мелодію і старі істини. Вона закликала слухачів "відкрити серце і відчути" її пісню, передають Патріоти України.

Крім цього, Лобода заговорила про "ціну репутації", яка, за її словами, нині визначається не діями, а порожніми словами. Співачка розповіла про "героїв", яких раптово "розіп'яв натовп". Мабуть, вона натякала на себе.

"У часи, коли "ціна репутації" визначається не діями, а порожніми словами. Коли брати назавжди стають плямою в історії. Коли вчорашні герої раптово розіп'яті натовпом, а почуття і розум стають об'єктами нескінченних маніпуляцій – фраза "серед подій, братів і повій" набуває особливого значення. Але світанок завжди приходить після найтемнішого часу доби, і правда завжди перемагає", - цитують співачку ЗМІ.

У коментарях під анонсом нової пісні на сторінці Лободи в Instagram з'явилося чимало думок. Одні помітили, що для відео співачка знімалася у воді, що викликає в українців неприємні асоціації на тлі недавнього підриву Каховської ГЕС. Інші ж пригадують їй недавню фразу, яка вона сказала дівчинці з Харкова. Користувачі пишуть:

  • "Знову перевзулася і співає українською мовою. Ну хто тобі заплатив, Світланко, ну хто?"
  • "Розумничка, звичайно, але вода тригерить. На жаль це дуже сумне нагадування"
  • "Зрадниця!".

Крім цього, на сторінці Лободи з'являється чимало схвальних коментарів. Однак, як помітили користувачі, багато компліментів занадто схожі і мають такий вигляд, ніби їх писали "на замовлення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...