"Хтось у президентському оточенні таємно мріє про перемовини з мордором", - експерт

"Дуже несвоєчасно — немов би за російським замовленням — з’явилася стаття С. Шустера (Саймона, а не Савіка) в провідному американському виданні. Там і без цього в Конгресі таке коїться стосовно допомоги Україні — й тут такий удар", - пише економіст Олександр Кірш на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На тлі тиску на Україну через корупцію, я, можливо, наївно вважав, що чиновники двічі подумають, перш ніж брати хабарі або привласнювати державні кошти. Але коли на початку жовтня я сказав про це одному з провідних радників президента, він попросив мене вимкнути диктофон, щоб говорити вільніше.

"Саймоне, ви помиляєтеся. Люди крадуть як востаннє", — сказав він."

Це — зі статті. А особисто я вважаю, що боротьба з корупцією в Україні є однією з найважливіших сучасних задач, тому й американців до цього потрібно підключати, але ж тут принципово те, в які саме дні були й ці розмови, й ця стаття. Ціна питання — десятки мільярдів доларів [втраченої] допомоги Україні у розпал війни. Це вже боротьба не стільки власне з корупцією, скільки із самою Україною. Ворог буде щасливий.

Ті, хто казали про корупцію американцеві, як і він сам, чудово знали, що й КОЛИ вони роблять, — і все питання саме в цьому. Бенефіціяр — пуйло.

Про це особливо яскраво свідчить ще й інший фрагмент — щодо Президента України:

"Попри нещодавні невдачі на полі бою, він не має наміру здаватися або просити про мир. Навпаки, його віра в остаточну перемогу України над Росією загартувалася до такої міри, що турбує деяких його радників, — стала непохитною і межує з месіанством.

"Він сам себе обманює", — з розчаруванням сказав мені один із його найближчих помічників. "У нас не залишилося варіантів. Ми не перемагаємо. Але спробуйте сказати йому про це".

За словами деяких помічників, упертість Зеленського шкодить зусиллям їхньої команди зі створення нової стратегії, нового послання. Під час обговорення майбутнього війни одна тема залишається закритою — можливість переговорів з Росією про мирну угоду".

Тобто хтось у президентському оточенні таємно мріє про перемовини з мордором — недарма секретар РНБО Олексій Данілов каже, що відповідні органи повинні з’ясувати, хто саме. Ворог не тільки в кремлі — ворог і зовсім поруч, причому поруч із Президентом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...