Фанати сумніваються у адекватності кумира: Брітні Спірс позувала повністю оголеною у ванні та шокувала аудиторію своїми одкровеннями (фото)

40-річна співачка Брітні Спірс вкотре попзірка приголомшила шанувальників відвертим контентом. Зірка поділилася в Instagram світлиною, на якій позувала повністю оголеною, лежачи у ванній, передають Патріоти України.

Свої принади Брітні прикрила руками та смалийком у вигляді квіточки. Але найбільше прихильників співачки шокувало не фото, а підпис, який виконавиця залишила під відвертими кадрами. "Я люблю см*ктати! Фото завжди не професійні...См*ктати це легко для мене! Продовжуй аплодувати, с*чка", - написала Спірс.

У коментарях фани артистки були неабияк схвильовані поведінкою Брітні. Дехто зауважив, що співачці дійсно потрібна допомога психотерапевта, а хтось припустив, що зірка більше не контролює свій аккаунт у Мережі.

  • Коли я приєдналася до руху "Свободу Брітні", я думала, не про це!
  • Я підтримувала вільну Брітні! Однак ці дописи справді тривожні...
  • Що із нею сталося?
  • Це не її публікація. Щось відбувається...
  • Нам потрібен тест ДНК, щоб дізнатися, чи це насправді Брітні!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...