Хвалилася заробітком в соцмережах, але щось пішло не так: Відому блогерку викрили у брехні на шоу "Супермама"

Яна Дога - українська блогерка, за життям якої стежать мільйони людей. У Instagram на неї підписані 540 тисяч осіб, а в TikTok - понад 11 мільйонів користувачів, передають Патріоти України.

Нещодавно Дога вирішила взяти участь ще й у шоу "Супермама", де розповіла, що непогано заробляє завдяки соцмережам. Матуся зізналася, що нещодавно купила собі Porsche, а на перший рік синові планує придбати йому квартиру.

Інших учасниць шоу зацікавило, яку суму на місяць заробляє Яна, що може дозволити собі таке розкішне життя. Блогерка не була скромною і відповіла, що в TikTok вона заробляє близько 20 тисяч доларів (понад 721 000 грн), а в Instagram - 30-50 тисяч доларів (від 884 000 грн до 1,5 мільйона грн). Також Дога проговорилася, що є ФОПом третьої групи.

Суперниці швидко порахували її доходи і з'ясували, що або Яна не платить податки, або бреше про свій дохід. А все тому, що ліміт на ФОПі в рік складає 8 мільйонів гривень, а доходи Доги в чотири рази більше.

Блогерка почала виправдовуватися і навіть в пориві злості назвала одну з суперниць тупою і наказала їй вийти з-за столу. Крім того, весь випуск Дога по-хамськи поводилася. Вона провокувала суперниць на конфлікти, принижувала їх, закривала їм рота. В кінці вечора вона і зовсім вигнала дівчат зі своєї квартири.

Реакція мережі

Шанувальники Яни неоднозначно відреагували на новий випуск шоу "Супермами". У коментарях під її відео вони пишуть:

  • "Де податки?"
  • "Найжахливіший випуск. Гроші, хайп, я, я, я. Жах"
  • "Тобі до супермами, як до неба рачки"
  • "Де 20 мільйонів?"
  • "Заплати податки - подарують тобі браслет"

Однак були і ті користувачі, які підтримали Яну після скандалу і програшу на проекті і побажали їй розвиватися далі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...