Хвалишся тачками і квартирами: Стендапер Тимошенко емоційно відповів ображеній блогерці Вербі

Стендапер Антон Тимошенко відповів на слова Юлії Верби про те, що вона допомагає українській армії, але не афішує свої чималі донати. Так, хлопець відреагував на таку заяву дівчини та пояснив, чому варто робити навпаки. На своїй сторінці в Instagram комік висловився у ролику, який опублікував, передають Патріоти України.

Він сказав, що не розуміє, як можна хвалитися покупкою дорогих авто, відпочинком чи іншими подібними речами, і у той же час не показувати аудиторії свої донати: "Позиція Юлі "я доначу тихенько, не хвалюся цим" - це дуже цікава позиція. Бо ти хвалишся тим, що купуєш тачки, квартири, розкішний відпочинок, але не хвалишся донатами. Я не розумію, чому цим хвалитися під час війни це окей, а хвалитися донатами великими - це чомусь аморально стає".

Тимошенко закликав Вербу задуматися та зрозуміти, що її мільйонна аудиторія - величезна можливість допомогти іншим, і українським захисникам у тому числі. Адже, поки війна триває, - це реальність, яка залишається незмінною. Такий меседж Антон адресував не лише Юлії, але й усім іншим лайфстайл-блогерам, які не надто активно висвітлюють війну на своїх сторінках.

"Я просто заздрю вашому стилю мислення, що так чудово сприймається життя. Я впевнений, що совість твоя чиста, хоча якби я рекламував онлайн-казино, я б не був таким впевненим. Не має бути вся сторінка в зборах, ти просто маєш показувати свою донатну активність, тому що в тебе величезна аудиторія, і це величезний ресурс

Це ваша робота, ви буквально показуєте всім своє життя, на чому ви зібрали аудиторію. Так а чому ви не показуєте донати, якщо показуєте все інше життя? Робити раз в місяць пост зі збором чи раз три дня - це не буде воєнний блог, це буде просто блог, бо життя в Україні зараз таке. А ваш блог, якщо чесно, відірваний від реальності", - сказав він.

Наостанок стендапер зауважив, що люди самостійно навряд чи здогадаються, що хтось із блогерів донатить. У протилежному ж випадку людина побачить це і захоче наслідувати приклад людини, за якою стежить у соцмережах: "Я розумію, що ви приховано донатите великі суми, ви молодці. Я дуже вам за це дякую. Але якщо ви будете це показувати, на мою думку, це буде ефективніше, бо люди бачать, що ви відповідальні, і теж захочуть стати такими як ви".

Окрім того, українець вважає, що потрібно мірятися донатами, оскільки це, на його думку, може стимулювати інших працювати ще більше і краще задля перемоги нашої держави у цій війні.

"Варто мірятися донатами постійно. Я хочу, щоб після таких моїх звернень Юля Верба записувала сторіс, скидала скріни і казала: "Антон, я взагалі-то передала там на ЗСУ 10 млн грн. Так що це ти лох". Я такий: "Блін, реально, я лох, бо я менше передав. Я маю працювати, щоб стати більш корисним". Це має стимулювати людей. А коли ти просто живеш життя… Люди люди не здогадаються самі, що ти донатиш", - підсумував комік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...