Хитрий трюк недобросовісних позичальників: "ПриватБанк" не видає клієнтам гроші з валютних депозитів, зате пропонує купити ще

Чому люди мають випрошувати свої законні гроші, має врешті вирішити регулятор

ПриватБанк не забороняє клієнтам знімати кошти з їх депозитів, але через певні обмеження зробити це не так просто. Українці залишають скарги на сайті Мінфіну з приводу того, що не можуть забрати свої заощадження.

Одна з клієнток ПриватБанку поскаржилася, що після закінчення дії свого валютного депозиту замовила у відділені банку готівку, але сума замовлення за новими вимогами може бути лише кратна 100. Жінка не знає, як тепер їй забрати решту суми, адже у касах без замовлення гроші не видають.

"Закінчився валютний депозит з попереднім придбанням валюти, замовила кошти у відділенні на вул. Мишуги 9А, у Києві. Але система дає змогу замовляти лише суму, кратну 100. На гарячій лінії порадили в касі запропонувати касиру суму до 100, щоб отримати всі кошти. Гаразд, так і зробила. Але касир повідомила, що може тільки продати мені цю валюту. Але це навіть не відсотки за депозит, я вже придбала цю валюту в банку три місяці тому за курсом, який мене влаштовував. Замовити до отримання ці кошти я не можу, без попереднього замовлення касир гроші мені не видасть. Що робити? Чому я, щоб отримати свої кошти, повинна шукати касира, який можливо погодиться видати мені мої гроші?", - описала свою ситуацію клієнтка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: