"Кількість депутатів можна зменшити до 300. А ще краще до 100. І дозволити серед них одностатеві шлюби", - Ян Валетов

Грати на роялі цим можна, а от думати - не виходить. Для думання потрібен окремий орган.

"При словах "вільна економічна зона" відразу згадую нас - наївних і довірливих. Як ми вляпалися в ВЕЗ "Яворів" у далеких 2000-х. І як ми вистрибували зі штанів, виконуючи зобов'язання перед ВЕЗ і банком, не брали собі ні копієчки, вважаючи, що дане державі слово треба виконати", - пише український письменник Ян Валетов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ми виконали. Держава... ну, як завжди. Вона нас обдурила. Ми проковтнули. Нам не було куди діватися. З Донбасом може не прокотити. Там зброї багато.

Нас прокотили з ВЕЗ, а нашу країну з Будапештським меморандумом. Можна, звичайно вимагати у гарантів, щоб вони вигнали Росію з Криму і Донбасу. Можно попросити. А можна і не просити. Результат буде однаковий.

Кількість депутатів можна і потрібно зменшити до 300. А ще краще до 100. І дозволити серед них одностатеві шлюби. Легалізувати їх як справжніх чистих п..сів. Ми і так про це здогадуємося, а будемо знати точно і ставитися до них рівно, без претензій. Нехай переодружуються, аби не розмножувалися.

Головне питання - це питання психічного здоров'я нації. Я гаряче підтримую леголайз марихуани. Причому, не тільки в лікувальних, а й в рекреаційних цілях. Пропоную зобов'язати кожну сім'ю, включаючи дітей після 12 років, викурювати мінімум два косяка в день. У країні настане мир і спокій. 3,5 року до перевиборів Зеленський може робити все, що завгодно. Косяк вранці, косяк ввечері - і це буде найбезхмарніше правління за всю історію. Але всій країні і в обов'язковому порядку - пихнути двічі в день. Не дякуйте. Я мав це сказати!

І додайте легалізацію проституції. Якщо до податків від проституток звичайних додати податки від проституток медійних, скарбницю можна наповнити доверху.

Правда, з огляду на леголайз марихуани, це вже буде всім пофіг, але все одно приємно. І питання дозвілля буде вирішене: пихнув, пішов до проституток і звідти прямо в ВЕЗ, на нові трудові подвиги.

Головне, не приходити до тями, і тоді всі пропозиції нашого президента будуть сприйматися, як мудрість Ганді. Головне, поясніть мені будь ласка, як ці запитання двієчника співвідносяться з місцевими виборами, які взагалі про інше? Причому тут марихуана, Будапештський меморандум і терміни за корупцію? Про що це все? Де водопровід, смітники, комунальний транспорт, внутрішньодворові дороги, місцеве самоврядування?

Іноді, Штірліц, коли я слухаю вас, мені здається, що я божеволію. Грати на роялі цим можна, а от думати - не виходить. Для думання потрібен окремий орган".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....