"Кінець епохи бідності": У 2020 році сотня "слуг народу" купила дорогі машини і нерухомість, - Комітет виборців України

Інсайди оповідають, що щомісячнне неофіційне утримання рядового слуги у Верховній Раді виросло до $15 000 на місяць .А що робити, коли гроші кишені тиснуть?

У 2020 році 97 народних депутатів фракції “Слуга народу” і члени їх сімей придбали авто, квартиру або землю. Відповідний аналіз декларацій народних обранців проводить, зазначають Патріоти України.

Так, минулого року нардепи від “Слуги народу” придбали 74 автомобілі. Найкращими марками серед нардепів виявилися Toyota, Mercedes і BMW, при цьому загальна вартість куплених машин склала 63 млн грн. Найдорожчий автомобіль придбав депутат Валерій Божик – він купив Volkswagen Toureg за 1,9 млн грн.

Тим часом дружини депутатів задекларували дорожчі авто. Зокрема, дружина Миколи Тищенка (Mercedes-Benz E400, 1,3 млн грн), Юрія Корявченкова (Toyota Land Cruiser, 2 млн), Андрія Геруса (Volvo XC90, 1,4 млн), Павла Якименка (BMW X6 M50i/G06, 2.9 млн), Юрія Арістова (Porsche Macan R4 II, 2,3 млн), Олександра Завитневича (Volvo XC60, 1,5 млн). Дружина голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамія оформила квадроцикл вартістю 972 тис.грн і автомобіль Mercedes-Benz вартістю 1,6 млн грн.

Крім того, в 2020 році “слуги народу” придбали 20 квартир (загальна вартість 16 млн грн), 5 житлових будинків і 67 земельних ділянок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...