Кіркоров на курорті спробував заховати залисини, але щось пішло не так

Артист-путініст Філіп Бедросович Кіркоров нещодавно вразив публіку результатами пластичних операцій. Він "пришив" собі сталевий прес, підтягнув обличчя, а також з'явився перед фанатами з новою зачіскою. Але шикарні хвилясті локони виявилися всього лише перукою - в реальності немолодий музикант лисіє, зазначають Патріоти України.

У мережі раніше показували його залисини і неакуратні клаптики волосся на потилиці. Сфотографували "не при параді" його в лікарні після чергового хірургічного втручання. Сьогодні він з'явився в Instagram-stories в кепці, показавши свою неохайну зачіску.

Музикант повідомив, що зараз він відпочиває в Римі. Щоб сховатися від пекучого сонця, він надів тенісну кепку, під якою добре видно, що реальний стан волосся Кіркорова далеко не такий, як він демонструє на своїх концертах.

Артист-путініст, якого багато де недолюблюють за підтримку кровожерливої війни, показав, як кинув монетку в тутешній фонтан, щоб знову повернутися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фірма з Азербайджану зі зв'язками з РФ може виграти тендер у Хмельницькому - журналістське розслідування

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:17

У Хмельницькому завершується фінальний етап тендеру на рекультивацію проблемного полігону твердих побутових відходів, близько 10 млн доларів на це надав ЄБРР, гарантом проєкту є мерія. Однак міська влада ризикує отримати черговий "довгобуд", адже серед...

"Абсолютно прогнозована історія": Жорін прокоментував події на Харківщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:51

Дії російських окупантів на Харківському напрямку є більш схожими на прощупування лінії оборони наших захисників. Основні сили противник ще не задіював. Про це заявив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram, передають Патр...