Кіркоров не зумів "пролізти" на Євробачення, але вигадав власне пояснення цьому

Російський співак Філіп Кіркоров цього року не зумів "пролізти" на Євробачення. Росію бойкотують на конкурсі, а тому скандальний артист придумав собі виправдання, зазначають Патріоти України.

За словами Кіркорова, він "пропускає" Євробачення не просто так, а "у знак солідарності" з РФ. Однак дивитися конкурс він все одно буде. "Пропускаємо ми Євробачення в черговий раз. Із солідарності з Росією. Але будемо дивитися по телевізору. Ніхто не відміняв перегляд", - зітхаючи заявив Кіркоров.

Також скандальний співак поділився своєю думкою про те, хто може пройти у фінал конкурсу. Він стежить за ходом подій і дивиться виступи країн-учасниць. "Які ваші ставки? Хто, на вашу думку, переможе цього року: Швеція, Фінляндія чи Ізраїль? Ось, на мій погляд, трійка переможців, які цього року будуть боротися за головний приз - кришталевий мікрофон", - заявив співак.

Кіркоров і Євробачення - що відомо

Путініст вважається фанатом пісенного конкурсу. Він брав у ньому участь ще в 1995 році, тоді Кіркоров зайняв лише 17 місце. Однак після цього він став продюсером і композитором пісень для учасників. Артист брав участь у створенні номерів для співаків з РФ, Білорусі, Швеції, Естонії, Молдови і навіть України. Кіркоров допомагав виступати співачці Ані Лорак, яка зараз мовчить про повномасштабну війну РФ проти нашої країни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...