Кіркоров похизувався "новим" тілом після пластичної операції (фото)

Російський співак і путініст Філіп Кіркоров не хоче миритися з цифрами в своєму паспорті і з віковими змінами в зовнішності, тому зважився на кардинальні зміни, інформують Патріоти України.

Раніше він зізнався, що омолодив обличчя за допомогою пластичної хірургії. Дійсно, обличчя артиста виглядає гладеньким не по роках. У нього немає жодної складки або зморшки, а колір шкіри став світлішим і рівномірнішим.

Зараз же в росЗМІ повідомляють, що Кіркоров зробив ліпосакцію та інші процедури з омолодження тіла. Сам путініст поки не розповідає про "дива" хірургії. Однак його лікар зізнався, що попереду на артиста чекають ще "оновлення", які він покаже вже в кінці квітня в Кремлі.

"Кажуть, що таланти народжуються раз на кілька років... Хоча насправді видатний результат - це наполеглива праця і прагнення до ідеального! P.S. Це тільки початок", - написав хірург на своїй сторінці в Instagram.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...