Ківалов наполегливо тягнув сюди "русский мир" і притягнув. У вигляді ракети, яка потрапила в його будинок, - Віктор Таран

"Як працює карма? Російська ракета прилетіла по Ківалову. Тому самому Ківалову, який останні чверть століття тягнув сюди "русский мир" у складі Партії регіонів", - пише політолог Віктор Таран на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому самому Ківалову, який, будучи головою ЦВК у 2004-му, фальсифікував вибори президента Ющенка. Памʼятаєте, як Помаранчевий майдан гукав: "Серьожа підрахуй!"

Потім Ківалов намагався русифікувати Україну у 2012-му знаменитими законом Колесніченка – Ківалова (КаКі). Памʼятаєте мовний Майдан і як ми протестували коло Українського дому проти закону, який під маркою захисту "регіональних мов" фактично навʼязував тотальну русифікацію?

Він наполегливо тягнув сюди "русский мир" і притягнув. "Русский мир" до нього прийшов. У вигляді ракети, яка потрапила в будинок, де він жив. У принципі, усе вірно – "русский мир" завжди вбиває своїх адептів. Стремоусов підтвердить. Карма біч".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупант накрився тазом, сподіваючись врятуватись від українського FPV-дрона (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 9:32

Як тільки не вивертаються російські загарбники в надії врятуватися від українських FPV-дронів. . У соцмережах з’явилося відео з окупантом, який, помітивши наближення загрози, вирішив сховатися у величезній каструлі. . Примудрившись залізти до неї ...

Народні прикмети на 21 травня. Що не можна робити у день пам'яті рівноапостольних Костянтина та Олени

вівторок, 21 травень 2024, 7:05

Православна церква України 21 травня за новим стилем рівноапостольного царя Костянтина Великого та його матір царицю Олену. За старим стилем свято сьогодні присвячене апостолу Іоанну Богослову, автору одного з Євангелій. Сьогодні церква вшановує пам'ят...