Ключова вимога була лише одна: Пугачова спланувала своє поховання

Джордж Ровалс, який стверджує, що був стилістом і другом співачки Алли Пугачової, висловився про її похорон. Він заявив, що Примадонна нібито вже все спланувала, передають Патріоти України.

За словами Ровалса, який поділився своїм "інсайдом" з росЗМІ, Пугачова домовилася зі своїм чоловіком Максимом Галкіним про те, як проходитимуть її похорони. Примадонна нібито не хоче, щоб біля її труни проводили масштабні церемонії прощання.

Крім цього, так званий "друг" співачки заявив, що вона просила лише про одне. Пугачова нібито категорично проти того, щоб в момент поховання на кладовищі було багато людей. Співачка, за словами Ровалса, мріє про таємні похорони, щоб ніхто не знав, де буде знаходитися її тіло.

"Вона не помре ніколи. Якщо вона зникне з цього світу, то все одно вона жива буде для нас. Але ми не будемо знати, де вона похована. І це буде правильно, щоб ніхто не ходив і не оскверняв її могилу", - додав Ровалс.

Втім, слова стиліста можуть виявитися брехнею. Пугачова вже говорила, що ніколи з ним не дружила. Примадонна негативно ставиться до таких "інсайдерів", які постійно намагаються приписувати їй хвороби та інші проблеми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...