Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Отже, є кілька сигналів, і їх зв’язок з майбутнім.

1. Захід ніяк не реагує на вибори. Це означає, що ситуація, яка зараз збережеться. Нас будуть підтримувати, але очікувати, що путін в один день відмовиться від війни і сам піде додому.

2. Орбан і Фіцо, і можливо Трамп – вітають путіна з перемогою на виборах. Це дуже поганий сигнал. Він покаже, що Захід слабкий, не консолідований. Допомогу ми будемо отримувати з перебоями, стаючи все слабшими, а відповідно є ризик досягнення перемир’я.

Тут є два підсценарії:

2.1. Орбан, Фіцо і Трамп вітають путіна при мовчанні інших – тоді дивимося вище.

2.2. Байден, Макрон, Сунак – жорстко засуджують результати виборів, на фоні вітань Фіцо, Орбана і Трампа – тоді дивимося сигнал 1.

3. Захід дружньо засуджує вибори і не визнає путіна. Це сигнал продовження війни до повної перемоги України. Оскільки за цих обставин, переговори з невизнаним лідером малоймовірні. Звісно, що найбільше шансів мають сигнали 2.1 і 1".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...