"Клоуни не можуть бути суб’єктами міжнародної політики": Головний військовий прокурор України Матіос епічно "перевзувся"

50-річний генерал-полковник просунувся за Ющенка, який дав йому в 39 років перші генеральські погони, Янукович взяв його на високу посаду в АП, Порошенк дододав ще дві зірочки на погони. Тепер має сподівання закріпитись біля Зеленського

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос у інтерв’ю телеканалу Медведчука заявив, що парламент України розпущений обгрунтовано. За словами Матіоса, «політична доцільність відсутньої коаліції зробила з держави клоуна», зазначають Патріоти України.

Завершуючи власну думку стосовно електоральних запитів українців та ситуації після президентських виборів Анатолій Матіос повідомив, що «Верховна Рада - розпущена обгрунтовано, раз; Верховна рада за останні півтора роки «оскопила» правоохороні органи шляхом обрізання їх повноважень для досягнень у боротьбі з корупцією - два; у Верховній Раді є багато притомних, розумних депутатів - три; політична доцільність відсутньої коаліції зробила з держави клоуна - чотири; і п’яте - клоуни не можуть бути суб’єктами міжнародної політики, коли ти клоун - то ти на паперті, а тому коли держава, яка немає суб’єктності і немає спроможності захищати і дотримуватися устроїв державних інструментів і державної політики, то є не держава», - заявив пан Матіоса.

«Тому народ, який не сприймає свою владу - винесе її вперед», - додав головний військовий прокурор.

Крім того, пан Анатолій Матіос наголосив, що не має наміру сам йти з посади. Розраховує протриматись принаймні до жовтня 2019 року, оскільки у нього контракт. "Я буду, напевно, самим крайнім із тих, хто може взяти валізу і піти, залишивши державність ворогам на поталу", - патетично наголосив Матіос.

Не обійшли увагою і тему нового керівництва СБУ, котру де-факто очолив юрист "Кварталу". За словами Матіоса, оскільки СБУ, "кажучи простими словами, перебуває під наглядом військової прокуратури", він володіє повним обсягом інформації про виклики, з якими зіткнувся новопризначений перший заступник глави Служби, а наразі т.в.о. глави СБУ Іван Баканов.

"У мене є свої судження, адже я 8 років там (в СБУ) прослужив. Подивимося, якщо він (Баканов) потребуватиме допомоги, то звернеться, порушить якийсь закон - ми поправимо. Не можна відразу карати, треба допомагати розбудовувати державу. Напевно, йому мало б все вдатись, а чи вдасться - на те воля божа", - сказав головний військовий прокурор.

Також Матіос додав, що готовий надавати допомогу і новопризначеному начальнику Управління державної охорони Олексію Оцерклевичу. "Ми поспілкуємося в понеділок... Є багато інструментів, із якими новопризначений керівник точно не знайомий, будемо допомагати... Йому доведеться вчитися на ходу", - компетентно підкреслив Матіос.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...