КНДР може приєднатися до російської агресії проти України. Йдеться про 100 000 "добровольців", - ЗМІ

У Міноборони РФ хвастають про нового потужного союзника, котрому не звикати кидати у фронтальні атаки сотні тисяч бійців, начебто фанатично відданих династії Кімів.

Північна Корея нібито готова надіслати 100 тисяч своїх солдатів для підтримки російської армії у війні з Україною. Як пише у п'ятницю, 5 серпня, видання New York Post, пропозицію КНДР надати військову допомогу Росії не вдалося оперативно перевірити, але її озвучив член громадської ради при міноборони Росії Ігор Коротченко, передають Патріоти України.

"Є повідомлення, що 100 тисяч північнокорейських добровольців готові приїхати та взяти участь у конфлікті", - сказав Коротченко в ефірі одного із пропагандистських телеканалів.

При цьому російський пропагандист заявив, що північнокрейці мають "багатий досвід ведення контрбатарейної війни". "Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов'язок боротьби з українським фашизмом, ми повинні їм це дозволити", - сказав Коротченко. Раніше повідомлялося, що армія РФ зазнає значних втрат в особовому складі, тому піхоту поповнює мешканцями нещодавно захоплених міст та сіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....