КНДР скерувала в РФ один із найтаємніших спецзагонів – західні ЗМІ

Північна Корея скерувала до країни-агресора Росії один зі своїх найтаємніших спецпідрозділів – сили спеціальних операцій КНДР. Про це 19 жовтня пише The Telegraph, передають Патріоти України.

За даними розвідувальної служби Сеула, до російського Владивостока перекинули приблизно 1,5 тис. бійців спецпризначення, і в найближчому майбутньому прогнозують подальше розгортання. Імовірно, цей персонал набрали з 200-тисячного складу сил спеціальних операцій, які переважно використовують для перевірки оборонних можливостей Південної Кореї.

ССО Північної Кореї є одним із найтаємніших підрозділів такого роду в світі, пише видання. Вони, імовірно, є висококваліфікованими, але не мають передової військової техніки.

За даними південнокорейської розвідувальної служби, військовослужбовцям видали російську військову форму, зброю й посвідчення особи. Прогнозують, що їх скерують в Україну після завершення акліматизаційної підготовки.

Незрозуміло, яку роль північнокорейські спецпідрозділи гратимуть на східному фронті України, який не схожий на традиційну арену для таємних місій, зазначає The Telegraph.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...

"Це точно в межах вже цієї Курської операції": Дикий прокоментував взяття Журавлівки на Бєлгородщині (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:06

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий прокоментував взяття Журавлівки у Бєлгородській області Росії та заявив про необхідність розширювати Курську операцію Зброних сил України, передають Патріоти України. «Журавлівка. Я не можу сказати, чи це...