"КНДР за наказом може кинути на війну до 1 млн солдатів": Експерт з військової контррозвідки поділився зловісним прогнозом

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що Україні необхідно збільшувати військову потужність, оскільки велика кількість живої сили КНДР може стати серйозним навантаженням, передають Патріоти України.

"Якщо подивитися на історію створення Північної Кореї, можна побачити, що ця країна без Радянського Союзу не могла існувати. Москва завжди підтримувала її з того часу, як Радянський Союз окупував корейський півострів наприкінці Другої світової війни, і під час корейської війни. Тобто вся історія КНДР - це проєкт радянської розвідки та Москви. Північна Корея завжди була дружньою до Москви", - пояснив Притула.

Військовий експерт нагадав, що іранська ядерна програма теж створювалася за допомогою північнокорейських фахівців. Тому вступ північнокорейських військ до Росії не є дивним. "Це очікувана подія, оскільки, по суті, це одне ціле. Це союз, який не виник вчора, а це один організм, який існував ще 60-70 років тому", - наголосив Притула.

Полковник запасу СБУ також додав, що партнери мають реагувати на появу військових КНДР. "Транзит північнокорейських солдатів - це транзит в одну сторону. Ніхто їх повертати за 10 тисяч кілометрів назад не буде. Їх будуть кидати на найсуворіші штурми, тобто це розхідний матеріал. Їм не треба платити та взагалі нічого не треба давати. На жаль, це призведе до того, що нам потрібно збільшувати військову потужність, оскільки велика кількість живої сили, яка буде перти, - це дуже важке навантаження. Армія Північної Кореї досить велика, і має значний мобілізаційний ресурс. Тобто вони можуть за наказом спокійно кинути до мільйона солдатів", - припустив Притула.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...