"Кого слушать, Алену-Алену эту конченную?": Дочка судді скандально прогриміла в соцмережах, захищаючи російського репера

Дівчину впізнали як дочку судді Печерського райсуду Києва Христини Константинової та колишнього офіцера СБУ Анатолія Тарасюка, який зараз працює в ДБР і займається розслідуванням справ Майдану.

"Кого слушать, Алену Алену эту конченную?" Оскандалившаяся дочка судьи  попала в мемы, защищая Басту (видео)Студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анастасія потрапила у скандал через те, що стала на захист російського репера Басти (Василя Вакуленка), якого нещодавно помітили в столиці. Дівчина заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим, передають Патріоти України.

Відповідне відеозвернення киянка опублікувала на сторінці в Instagram-stories. Про ситуацію розповіла волонтерка Анна Ісламова у Facebook.

До речі, дівчина нібито є дочкою судді Печерського райсуду Києва Христини Константинової та колишнього офіцера СБУ Анатолія Тарасюка, який зараз працює в ДБР і займається розслідуванням справ Майдану.

"Вгамуйтеся! Він – артист. Те, що він виступав у Криму, нічого не означає. Він (Крим) уже не наш, змиріться з цим, бл*ть", – заявила Анастасія.

Потім дівчина образила українців і назвала народ "бидлом та ганьбою". На думку студентки, в Україну давно не приїжджають "нормальні виконавці".

"Кого нам слухати? Наше українське ла**о слухати? Я не виводжу, у мене вуха в'януть від цього ла**а. Просто дикуни", – додала Анастасія.

Дівчина заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим
Студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анастасія
Українка Анастасія потрапила у скандал

Як написав активіст Михайло Жернаков у Facebook, дівчина на відео – донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константинової.

Стверджується, що дівчина на відео – донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константинової
Декларація судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константинової

Пізніше стало відомо, що Анастасія разом зі своєю сім'єю прописана в Сєвєродонецьку. Зараз же вони живуть під Києвом, в населеному пункті Віта-Поштова, де у них будинок площею 260 кв. м з окремою лазнею і альтанкою.

Нагадаємо, що Басті заборонили в'їзд в Україну 2017 року терміном на три роки, після того, як він відвідував із концертами окупований Росією Крим.

Вже у вересні 2020 року Мінкульт вилучив Вакуленка зі списку осіб, яким заборонено в'їзд в Україну. Тоді наголошувалося, що це відбулося за поданням Служби безпеки України.

Також раніше стало відомо, що репер Баста планував провести концерт у Києві, який мав відбутися влітку 2021 року.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...