Колаборанти готуються до втечі з Луганської області, - Центр національного спротиву

Частина колаборантів у Луганській області вже почала планувати втечу до РФ, очікуючи звільнення регіону Збройними силами України. У разі деокупації Луганщини ця група зрадників хоче отримати від Кремля певні гарантії безпеки. Про це повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій ЗСУ, передають Патріоти України.

Вище політичне керівництво країни-агресора має намір евакуювати до Росії невеликий осередок колаборантів. Йдеться про групу з 10-15 осіб, які перейшли на бік загарбників. Їх не просто планують вивезти до РФ, а й хочуть у подальшому інтегрувати цих зрадників України в російське суспільно-політичне життя.

Задля цього групу колаборантів, які працюють в одній з окупаційних "адміністрацій" Луганщини, планують зробити членами всеросійської політичної партії "Единая Россия". Відповідні партійні квитки мають стати для зрадників і квитком у нове життя, коли ЗСУ наблизяться до населеного пункту, де зараз заправляють ці прихильники "русского міра".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

План "Потужні потуги"

неділя, 1 вересень 2024, 9:51

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...

У цю гру можна грати вдвох: З'явилось відео удару по одній з найбільших неатомних електростанцій Росії

неділя, 1 вересень 2024, 9:44

Дієва помста України за зруйновані ТЕС та ГЕС змінює бравурні настрої населення недоімперії за свої масштабні злочини на гнів, розгубленість і безглузде волання: "А нас та за что?!". Як повідомляли Патріоти України, в ніч на 1 вересня повітряного удару...