Колаборанти масово втікають з поки що окупованого півдня України, незважаючи на заборону росіян, - ЦНС

Колаборанти на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей масово втікають до Росії. Керівництво окупаційних адміністрацій заборонило виїжджати значній частині зрадників, пише Центр національного спротиву.

Колаборанти все одно шукають спосіб обійти заборону, сидять на валізах та вивозять свої сім'ї.

"Серед зрадників на тимчасово окупованих територіях України поширюються панічні настрої, і чимало з них вже виїхало", – йдеться в публікації.

5 травня гауляйтер окупованої території Запорізької області Євген Балицький оголосив про так звану евакуацію населення з низки населених пунктів біля лінії фронту. Рішення прийнято "для забезпечення безпеки людей".

Частково захоплену Запорізьку область аналітики називають одним із найбільш вірогідних напрямків контрнаступу Збройних сил України. Контрнаступальні дії вже тривають у Херсонській області.

Награбоване на Запоріжжі та Херсонщині окупанти вивозять суднами, повідомило Міноборони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...