"Колю Оболонського можна сміливо призначати на керівника української сторони у мінській ТКГ. Нехай світить там своєю д***ю", - журналіст

Єдине, що під страхом закриття "Велюру" на карантин треба заборонити Колі будь-що підписувати у Мінську.

«А я думаю, що Колю Оболонського (у вузьких колах відомий як Микола Тищенко) можна сміливо призначати на керівника української сторони у мінській ТКГ. Серйозно», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст Олексій Братущак, передають Патріоти України, та продовжує:

«От дивіться. Переговори у Мінську заблоковані більше місяця. Росіяни зараз спілкуються мовою ультиматумів. Раніше ситуація мало чим відрізнялася. Бо рішення ухвалюють не там, а у Кремлі. То для чого підігрувати росіянам у "мирних переговорах у Мінську"?

Вони привозять туди якихось тєлєпузіків з окупованих територій, качають права, надувають щоки. То треба дати адекватну відповідь. Нехай Коля світить там своєю д***ю. І все. Більше жодних повноважень йому. Написати йому темник зі 100 висловів: треба погодити у Києві, недостатньо інформації, пропозиція не обговорена в широкому колі експертів, нам потрібен верифікований переклад на українську, щось зв'язок поганий, передзвоню завтра, які нові рецепти ви знаєте, а тепер танцюють всі. Коротше, дати росіянам адекватну відповідь.

Ми зараз обурюємося долученню Колі до якихось мінських ініціатив. А тепер уявіть, як це мають сприймати росіяни. Це ж наче їх послали в те саме місце, яким хизується Колян.

P.S. Єдине, що під страхом закриття "Велюру" на карантин треба заборонити Колі будь-що підписувати у Мінську. Навіть листівки фанатам».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...