"Коломойський запевняє, що міністра Мінрегіону "переплутав з власником агрохолдингу", - політтехнолог Голобуцький

"Коломойський дав цікаві пояснення щодо дивних "випадкових зустрічей" на матчі "Динамо"-"Бенфіка", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ви мене запитуєте про Чернишова [міністр Мінрегіону], так я не знав, хто це такий. Я подумав, що це Бахматюк повернувся, тому з ним привітався. Я ще запитую Сашу Волкова - це що, Бахматюк повернувся? А він мені каже: "ти що, це ж Чернишов". ...Так я його ж не знаю, ми не говорили, а просто привіталися. ...[Арахамія] не сидів у віп-ложі, а був поруч. Він прийшов на стадіон зі своєю сім‘єю, а дітям накупив дудки. Ці його діти в ті дудки голосно свистіли. Я йому почав спеціально голосно гукати: "Давиде, це твої діти?". ...Я його запитую: "Ти нащо їм дудки купив?". ...Я йому крикнув: "так візьми своїх дітей у парламент, нехай Разумкову дудять. Я ще йому додав: готуйся декларацію подавати", - заявив Ігор Валерійович.

==
Хороша відмазка. Можна брати. Арахамію просто послав з дудками. Поки до ВР. А міністра Мінрегіону "переплутав з власником агрохолдингу".
Класика! "Слушайте, я не узнаю вас в гриме. Ктo вы такoй? Сергей Бoндарчук?. Нет. А, Юрий Никулин? Нет, нет... Бoже мoй, Иннoкентий Смoктунoвский!"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...