Колосальна загроза: Росіяни перетворюють Крим на мінне поле

Активісти готуються до звільнення Криму. На вулицях міст з'являється все більше проукраїнських графіті. Тим часом росіяни панікують. Вони навіть вивезли техніку з військового складу. Загарбники, які вже давно довели, що у них немає нічого людського, готуючись до втечі, створюють колосальну загрозу для місцевих жителів. Про це повідомляють джерела 24 Каналу, передають Патріоти України.

Як окупанти перетворюють Крим у мінне поле

Російські загарбники споруджують інженерні загородження. Ганебні об'єкти фіксують у районі Перекопу та далі углиб півострова. При цьому ворог безконтрольно розкидає по 4 штуки ПДМ-3Я. Це – протидесантні міни. Їх створюють для використання у воді.

На деяких локаціях міни – вже закопані. Люди, які ходять або їздять цією територією, навіть не підозрюють, де їх чекає смертельна небезпека. Коли станеться трагедія за участі цивільних, питання – часу.

Окрім того, з боку Криму ворог вже риє вал. Також на дистанції 100 – 300 метрів закопують бетонні ДЗОТи для кулеметів.

Російські окупанти скоюють геноцид українців. Ворогу байдуже, на якій території України вбивати людей. Українські захисники та захисниці неодмінно звільнять Крим. Півостров нарешті очиститься від росіян. Більше не буде жодних їхніх звірств. Разом з українським прапором до людей повернеться безпека.


Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...