Коли інших талантів Бог не дав: Копіюючи Мерилін Монро, шотландка прославилася і стала мільйонеркою (фото)

У TikTok на неї вже підписані 9 мільйонів осіб.

27-річна шотландка Жасмін Чизвелл копіює образи легендарної голлівудської зірки Мерилін Монро. У TikTok на неї вже підписані 9 мільйонів осіб. Крім того, дівчина неодноразово знімалася для журналу Vogue і регулярно брала участь у рекламних кампаніях на YouTube, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У 2016 році Чизвелл переїхала з міста Карлук, Південний Ланаркшир, до США, щоб вивчати кіновиробництво в академії Нью-Йорка. Отримавши диплом магістра, вона вирішила почати кар'єру в соцмережах.

"Я завжди любила стиль Мерілін та її фільми, тому я почала носити вінтажний одяг у повсякденному житті. Багато людей говорили мені, що я дуже схожа на Мерілін", – поділилася актриса в Instagram.

Кілька років тому блогерка вийшла заміж за музичного продюсера Маверіка Макніллі. Пара накопичила два мільйони фунтів стерлінгів і придбала будинок Мерилін Монро, в якому та жила з бейсболістом Джо Ді Маджо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...