Коли переступило за 50: Які продукти потрібно вживати, щоб продовжити молодість

Зберегти і фігуру і шкіру далеко за 50 років допоможуть кілька важливих продуктів.

З віком метаболічні процеси в організмі сповільнюються, і переважна більшість людей починають набирати вагу. Як інформують Патріоти України, посилаючись на ЗМІ, дієтологи розповіли, що після 50 років важливо стежити не тільки за калорійністю раціону, але і за тим, які продукти ви вживаєте в їжу.

Існує кілька продуктів, які допомагають контролювати вагу і забезпечують організм дорослої людини всіма необхідними вітамінами і мікроелементами. Фахівці склали рейтинг з таких продуктів. На перше місце вони поставили авокадо. Щодня потрібно з'їдати хоча б половину цього екзотичного фрукта, який багатий корисними жирами, клітковиною і вітамінами.
А ще два рази в тиждень людям старше 50 років необхідно вживати жирну морську рибу. Вона забезпечує потреби організму в жирних кислотах омега-3, а також знижує загрозу виникнення хвороби Альцгеймера.

Трійку лідерів в цьому незвичайному рейтингу замикає чорниця. Ця ягода є унікальною, оскільки містить рекордну кількість вітамінів C і A. Вони потрібні організму для зниження розвитку запальних процесів і для молодості шкіри.
Також в щоденному раціоні людей старше 50 років обов'язково повинні бути присутніми капуста, шпинат, насіння льону, горіхи і оливкове масло.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...