"Коли Путін тероризує і намагається залякати українців, руйнуючи мирні будинки та торгівельні центри, він уявляє, як би реагували росіяни", - Олена Кудренко

"Кременчук. Торгівельний центр з мирними людьми всередині... Коли Путін напав на Україну, то прорахувався багато разів у самій своїй основі. Він чомусь порівняв своє населення з нашим народом. Він чомусь виходить з того, що його власне населення почало би боятися таких терактів - а отже почне боятися український народ", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передаютьПатріоти України, та продовжує:

"Він чомусь (як, доречі, й Лукашенко) думає, що ми з ними схожі, а тому будемо роздавати квіти загарбникам, заб'ємося під лавочку, як росіяни, почнемо боятися дихати, а про владу - на кухні і пошепки - саме так і білоруси, й росіяни створили собі таку владу. Яка роками тільки посилювала свої позиції.

Коли вони, сусіди, кажуть "а что мы можем?" - то вже дійсно нічого не можуть. Вони вже ВСЕ зробили, виховали тероризм у власній країні, з яким сплелися дуже тісно й самі. Бо породили його своєю бездіяльністю.
Тому коли Путін тероризує українців, руйнуючи мирні будинки та торгівельні центри, він уявляє, як би реагували росіяни, бо в його уяві ми "одін народ".
І тут знову помилка. Бо нам назад вже не можна. Не можна визнавати, що давайте будемо боятися, складемо зброю і він зупиниться - тепер навпаки треба розігнатися та в'їб...ти по ботоксній щелепі. Зруйнувати це непорозуміння, яке називає себе державою. "Восточная Європа" - кажуть вони про себе. Не приший собаці хвіст - ні Європі, ні Азії терористи не потрібні.
І коли біль трохи притупиться, жах трохи схлине, найсильнішою емоцією в Україні буде лише бажання покласти край російському тероризму. Вони кажуть "мы нікогда нє пєрєстанєм" - ні, це МИ ніколи тепер не зупинимося. Росія-спонсор тероризму - це дуже мало. Це не спонсорування - це чистий тероризм і є".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...