"Коли в колективі знущаються, і адміністрація весь час пресує, ти просто ставиш крапку, пишеш заяву і йдеш": Учителька, яка читала реп про біологію, не витримала насилля від колег (відео)

Вона стала найкращим педагогом 2020 року через креативний підхід до навчання. Однак колеги освітянки не сприйняли її реп-уроки та жорстоко над нею знущалися.

Учителька, яка читала реп про біологію, звільнилася з роботиУчителька біології з Харківщини Ольга Халепа звільнилася з роботи через знущання колег, повідомляють Патріоти України.

На початку вересня 2020 року Халепа звільнилася зі школи в селі Яковлівка Лозівського району.

Весь час блокували мої починання, мої проєкти. Було повне ігнорування. Це було пекло, якщо чесно. Коли в колективі знущаються, і адміністрація весь час пресує, ти просто ставиш крапку, пишеш заяву і йдеш, – пояснила Халепа.

У цій школі педагогиня пропрацювала 13 років.

Біологію тепер викладає вчителька світової літератури

На місце Халепи досі нікого не знайшли, а біологію школярам викладає вчителька світової літератури.

Сама освітянка нове місце роботи теж не знайшла. Вона не знає, чи взагалі повернеться у сферу викладання.

"Я живу в сільській місцевості. Щоб прийняти якісь пропозиції, мені треба або змінити місце проживання, або кудись їздити. В цьому – головна проблема", – пояснила жінка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...