Коли важко "перевзутись" красиво: Треба вірити Гройсману в період президентства Порошенка, чи тепер - при Зеленському?

Погляди на ситуацію та думки про неї у багатьох високопосадовців змінюються разом із президентами.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

"Дело в том, что вчера на «ICTV» В.Гройсман вдруг заявил: «Надеюсь, что с приходом нового президента будет вычищена вся правоохранительная система, туда придут нормальные люди, они будут работать над тем, чтобы создать нормальные условия правоохранительной системы для экономики", - пише політолог Олександр Гончаров на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Володя, а как же понимать твои рассуждения двух – трехлетней давности о том, что внедрение у нас практики грузинских реформ правоохранительной системы, которые являются выдающимся явлением современности, не имеющим аналогов на постсоветском пространстве и далеко за его пределами, - это будет реальный результат для каждого украинца".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...