Коли закінчиться війна в Україні - прогноз гуцульської мольфарки

Коли може закінчитися війна в Україні - своїм передбаченням поділилася гуцульська мольфарка Марія і попередила, що найближчі місяці будуть важкими, передають Патріоти України.

Марія не виключила, що в лютому і березні на фронті може відбутися якась вирішальна битва. "Ще не скоро. Воно поступово буде (закінчення війни – ред.). Найгірше буде – оцей лютий і березень. Україна виграє, але це буде щось таке від природи", – розповіла мольфарка.

Вона припустила, що російські війська можуть спробувати захопити ще більше українських територій. "Може бути таке, що можуть вони планувати одне. Може це все і не здійснитися. Може так статися в один день, що це може все вибухнути. Вони планують одне, а робиться інше, бо не може бути це все так точно", – розповіла Марія.

За її словами, Росії не потрібні українці, а лише території держави, аби наживатися на них. Однак мольфарка гадає, що плани окупантів не будуть втілені в життя. Ба більше, Росія може взагалі зникнути з мапи світу як державне утворення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру – ІПСО на тлі візиту путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...