"Коли Зеленський каже, що хтось там перебільшує, то він при цьому не працює над тим, щоб загроза зникла. Працюють інші", - Олена Кудренко

"Кілька думок. Що робить Зеленський? Можливо, він і сам не розуміє, що робить, але виглядає це, як намагання посварити Україну з союзниками та втратити ту допомогу, яку вони нам зараз надають. Така риторика та зверхність разом з деякою зневагою - скоріше з подачі Єрмака. Це виглядає як завдання з Московії, яке конче треба комусь зробити", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Чи реальна загроза, і чи не "нагнітає" Америка? Загроза реальна, але вона може стати НЕреальною саме завдяки нам самим, Америці й союзникам. Що вони й намагаються зробити. Коли Зеленський каже, що хтось там перебільшує - то він при цьому не працює над тим, щоб загроза зникла. Працюють інші. І коли вони зроблять вторгнення неможливим, чи невигідним для Путіна - Зеленський скаже: "а що я вам казав? Ніхто й не збирався нападати".
Це ж скажуть проросійські клоуни в регіонах, які зараз цю загрозу заперечують. Це як сталося в 2014-му - частина нації втримала небо ціною свого життя, а дехто не помітив, і тому йому вважалося, що ніякої агресії росіян і не було.
Що ж, зручна позиція...
- "нагнітання", як його називають - це називання речей тими, що вони є. І я теж вважаю, що загроза реальніша, ніж будь-коли. Просто загрозу можна мінімізувати - і тоді її не буде. А можна нічого не робити - і тоді кожен з нас побачить її наживо. Але я про це написала в попередньому пункті.
Можливо (це моя суб'єктивна думка) варто нагнітати спеціально, може й ще більше, бо це корисно для деяких речей:
- залякати самого Путіна. Бо він звично хотів поторгуватися. Не вийшло.
- Показати самій Росії, що її погрози сприйняли серйозно і будуть відповідати реально.
- Перемогти Путіна психологічно;
- Донести інформацію про загрозу до ВСІХ, щоб ВСІ помітили війну. Багатьом це корисно. Це і про країни, і про наших ("прости Господи") співгромадян.
Взагалі подивіться, як часто ми чуємо: "Ми програємо інформаційну війну!"
В даному випадку інформаційну, психологічну, репутаційну війну починає програвати сама Росія.
І неймовірно, що на відверте намагання нашого тимчасового президента посваритися з союзниками - вони на нього не дуже й зважають. Бо правильно тут друзі пишуть: Україна - не Зеленський, а Зеленський - це ще не вся Україна".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...