Коли ЗСУ вийдуть на лінію розмежування 2014 року: Голова Луганської ОВА поділився прогнозом

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай припустив, коли ЗСУ зможуть звільнити наші території від російських загарбників, передають Патріоти України.

Коли ЗСУ можуть звільнити Луганську область

Гайдай наголосив, що російські окупанти стягнули на Луганщину досить велику кількість сил та інших засобів, тому нашим військовим буде вкрай непросто на цьому напрямку. Однак він впевнений, що Україна робить все для перемоги.

"Я б дуже хотів, щоб ми на Новий рік все ж таки зайшли на Кремінну, до кінця зими можемо вийти на лінію розмежування 2014-го року, а у 2023 році", – звільнити всю Луганську область.

За словами голови обласної військової адміністрації, наші військові керівники набагато розумніші, ніж їхні опоненти з Росії. Він обґрунтував це тим, що російські командири взагалі не думають про своїх солдатів.

Він наголосив, що російських військових "пачками кидають на фронт". Також додав, що на напрямку Кремінної тіла загарбників іноді взагалі не забирають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жорстоке та безжальне пекло": Відомі фотографи показали моторошні кадри з розбомблених Кринок на лівому березі Херсонщини (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:52

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови показали моторошні і болючі кадри з розбомбленого села Кринки на лівому березі Херсонщини, передають Патріоти України. На кадрах видно, що в селі, в якому раніше проживало близько тисячі людей, не залишил...

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...