Коли ЗСУ вийдуть на лінію розмежування 2014 року: Голова Луганської ОВА поділився прогнозом

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай припустив, коли ЗСУ зможуть звільнити наші території від російських загарбників, передають Патріоти України.

Коли ЗСУ можуть звільнити Луганську область

Гайдай наголосив, що російські окупанти стягнули на Луганщину досить велику кількість сил та інших засобів, тому нашим військовим буде вкрай непросто на цьому напрямку. Однак він впевнений, що Україна робить все для перемоги.

"Я б дуже хотів, щоб ми на Новий рік все ж таки зайшли на Кремінну, до кінця зими можемо вийти на лінію розмежування 2014-го року, а у 2023 році", – звільнити всю Луганську область.

За словами голови обласної військової адміністрації, наші військові керівники набагато розумніші, ніж їхні опоненти з Росії. Він обґрунтував це тим, що російські командири взагалі не думають про своїх солдатів.

Він наголосив, що російських військових "пачками кидають на фронт". Також додав, що на напрямку Кремінної тіла загарбників іноді взагалі не забирають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...