Колись вражала красою, а потім стала шахрайкою та фанаткою Путіна: Деякі подробиці біографії акторки Орнелли Муті

Орнелла Муті свого часу була однією з найпопулярніших актрис Італії, а у списку її ролей - "Приборкання норовливого", "Шалено закоханий", "Народний роман", "Я і моя сестра", "Ніхто не ідеальний" та інші успішні фільми 1970-1980-х років. Красою Муті захоплювалися фанати в усьому світі, але зараз 68-річна знаменитість живе з репутацією, геть зіпсованою зв'язками з Росією, Володимиром Путіним та режисером-пропагандистом Нікітою Міхалковим, зазначають Патріоти України.

Розповідаємо, що до цього привело. Орнелла Муті народилася в Італії, але має російське коріння. Її бабуся та дідусь по матері жили в Санкт-Петербурзі, а себе актриса називала наполовину італійкою, наполовину росіянкою.

"Моя бабуся була росіянкою, але мала й інше етнічне коріння. Коли вони покинули Росію, то не змогли повернутися. У моєї мами завжди було сильне бажання приїхати до Росії, і вона розділила його зі мною. Я люблю думати про своє коріння, це моя душа, тому я завжди відчувала велику прихильність до Росії", - говорила Муті в інтерв'ю російському пропагандистському ЗМІ у 2013 році.

Тоді ж вона зізналася, що має велике бажання працювати в РФ, вивчати російську мову, а також не проти отримати російське громадянство. Паспорт держави-агресора Орнелла Муті так і не прийняла, але регулярно навідується до Москви, де у 2016 році купила житло – елітну квартиру біля Храму Христа Спасителя, головного собору Російської православної церкви, яка благословляє окупантів на вбивство українців.

Цікаво, що бажання заробляти гроші в Росії підштовхнуло Орнеллу Муті до порушення закону. У 2017 суд Трієста засудив актрису до 6 місяців ув'язнення та штрафу в 500 євро за шахрайство і підробку документів. Справа в тому, що в 2010 році у Муті була запланована вистава в Театрі Верді, де вона мала зіграти головну роль і отримати гонорар у розмірі 24 тис. євро. Напередодні виступу актриса раптово заявила про хворобу, і своїм колегам у театрі надала медичну довідку про те, що у неї "гострий ларинготрахеїт із лихоманкою, кашлем та хрипотою". Лікарі нібито приписали Муті відпочинок та мовчання протягом 5 днів, але насправді вона вирушила до Росії, де відвідала гала-вечерю з Володимиром Путіним.

У в'язницю Орнелла Муті так і не потрапила: вона відкупилася штрафом 30 тис. євро театру, який підвела заради російського диктатора. Вирок актриси остаточно підтвердив Касаційний суд у 2019 році.

Коли у 2022 році Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, журналісти запитали Орнеллу Муті, що вона думає про війну. Актриса заявила, що війна – це погано, але визнати Росію та Путіна агресором відмовилася.

"Я наполовину росіянка, і це питання, яке мене не стосується. Я дуже люблю росіян, і вони люблять мене. Мені шкода. Війна – це завжди неправильно", – сказала вона. На запитання журналіста, хто агресор, а хто жертва, акторка похитала головою і нічого не відповіла.

У 2024 році Орнелла Муті продовжує їздити до Росії, виступає в російських театрах і освідчується в любові до країни-агресора. У березні актриса прилетіла до Москви на місцевий тиждень моди, де працювал її 49-річна дочка Найка Рівеллі. Муті повідомила, що планує написати книгу про своє життя та російське походження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...