"Колись все буде добре" - це не державна стратегія, тим більше під час війни", - політтехнолог Голобуцький

"Святковий виступ Зеленського в чомусь дуже правильно розрахований: основні посилання - на князівські часи, про котрі ніхто нічого толком сказати не може. Як і про самих князів. Таке, трошки загальних відомостей, трошки історичних міфів... А головне: практично жодних підстав для конфлікту потрактувань. Тобто, ніхто не ламатиме списи в суперечці "хороший-поганий". Отже, тут підхід правильний - ухиляння від внутрішніх конфліктів", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А от зі змістовним наповненням все значно гірше. Бо його немає. "Колись все буде добре" - це не державна стратегія, тим більше під час війни. А "нас візьмуть до НАТО і ЄС, бо ми провели "Кримську платформу" - не план дій (хоча саміт однозначно був потрібним і результативним заходом - тут без питань).
З іншого боку, завищені очікування - теж не варіант. Два роки в Зекоманді не було кому сформулювати якийсь стратегічний план дій для Зеленського, що оперує (нехай і за домовленістю) монобільшістю. Звідки би раптом тепер десь взявся той стратегічний план? І, власне, святкова промова те і зафіксувала: Зеленський не уявляє, куди і як взагалі рухатись країні. І ніхто в його оточенні не уявляє.
==
А переконування (кого?) в лояльності до України колаборантів з окупованих територій, котрі отримали російські паспорти, виглядало... Ну, назвемо це наївністю. Хоча для рівня державного діяча це звучить недоречно".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...