Колишня дружина Тищенка вирушила до Африки з Квітковою та коханою Цимбалюка (фото)

Колишня дружина скандального депутата Миколи Тищенка бізнесвумен Алла Барановська повернулася в Instagram і похизувалася подорожжю до Африки, передають Патріоти України.

Зараз 29-річна Барановська відпочиває у Кейптауні (портове місто на південному заході Південно-Африканської Республіки). А компанію їй склали кохана Тараса Цимбалюка бізнесвумен і дизайнерка Світлана Готочкіна, блогерка Даша Квіткова та інші.

Блогерки орендували віллу з басейном і насолоджуються відпочинком. «Час вертатися і втілювати свої мрії в життя. Це не моя перша мандрівка в Африку, але чому ж я відкладала політ у Кейптаун так довго, шалена краса. Мені так потрібно було це перезавантаження. Я переживаю тут стільки емоцій. Ще пару днів назад я не знала, чи зможу вирватися, але дуже хотіла. Тут хочеться фотографувати очима кожен сантиметр», — написала у Stories Барановська.

instagram.com/allabonya

instagram.com/allabonya

instagram.com/got.sveta

instagram.com/got.sveta

instagram.com/got.sveta

Нагадаємо, 19 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід для Миколи Тищенка ще на два місяці. 12 січня Тищенко повідомив, що розлучився з Аллою Барановською, і заявив, що вони залишилися друзями. У Тищенка і Барановської є шестирічний син Давид.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це вже «зрада» – чи ще ні?

субота, 5 жовтень 2024, 17:55

Стосовно повідомлення про нібито пропозицію Зеленського визнати за росією окуповані території в обмін на... "гарантії НАТО". Тепер про критичне. Financial Times пише, що Зеленський привіз на Захід пропозицію де факто погодитись із окупацією українських...

У Мережі повідомили, що на Донеччині збили рідкісний російський дрон Охотнік, а не Су-25 (фото, відео)

субота, 5 жовтень 2024, 17:05

У небі над Костянтинівкою Донецької області збили не російський літак Су-25, а важкий ударний БПЛА С-70 Охотнік. Про це повідомляє Оперативний ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, росіяни запустили цей дрон у серійн...