Колишній депутат Держдуми назвав кілька причин, чому Путін розпочав війну проти України

Колишній депутат Держдуми Геннадій Гудков назвав причини, через які кремлівський диктатор Володимир Путін розв'язав кровопролитну війну проти України. Як зазначив Гудков у коментарі каналу FREEДОМ, однією з таких причин було бажання Путіна будь-якою ціною утримати владу, передають Патріоти України.

"У 2014 році він окупував Крим, і у нього рейтинг злетів до небес, але цього рейтингу вистачило на п'ять років. До 19 року Путін втратив підтримку умовної більшості і почав думати, що б зробити таке, щоб підтримку повернути", - зауважив Гудков.

"Плюс до цього Україна набирала хід, починала наздоганяти і переганяти Росію за якістю життя, за доходами. Це було для Путіна небезпечно. Плюс образа за 2014 рік. Путін дуже злопам'ятний, мстивий, дріб'язковий", - додав Гудков.

За його словами, Путін придумав війну, розраховуючи на те, що одним ударом він вирішить одразу три завдання: підніме свій рейтинг, знищить хороше життя українців, помстившись за 2014 рік, і буде переможцем в історії.

"Переконати його цього не робити було неможливо. Він всіх там тиснув, ламав через коліно... Путін розв'язав абсолютно божевільну війну, яка від самого початку для нього була катастрофою і поразкою. Путін повинен бути покараний", - резюмував Гудков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....