Колишній завгосп Нацполіції під час війни їздить на нових елітних авто та розбудовує котеджне містечко - журналістське розслідування

Колишній керівник Департаменту управління майном Нацполіції Іван Наумов продовжує купувати дорогі авто та «обростати» іншими активами, що не відповідають його офіційним доходам. Про це повідомили журналісти Bihus.Info у розслідуванні, яке опубліковане у четвер, 23 листопада, передають Патріоти України.

За даними журналістів, після звільнення Наумова у 2020 році його фінансове становище покращилося. Поблизу комплексу відпочинку NAVY у травні 2022 року розпочалося нове будівництво елітного котеджного містечка NAVY Village. Ціни на котеджі коливаються від 12 до 23 мільйонів гривень. Сам ж Наумов представлявся журналістам власником цього комплексу і розповідав про зв’язки з місцевою владою, яка, за його словами, допоможе обмежити доступ до пляжу усім, окрім жителів котеджного містечка.

Також експоліцейський продовжує користуватися новими елітними авто, зазначає Bihus.Info. Нещодавно він отримав довіреність на користування Aston Martin DBX 2021 року випуску. Таких авто всього кілька десятків в країні і купити одну з найдорожчих автівок в Україні можна від 6 мільйонів гривень. Це авто зареєстроване на друга Наумова - Олега Кошеля.

Журналісти зʼясували, що Наумов користується ще однією елітною автівкою — Mercedes-Benz GLC 43 2020 року випуску. Таке авто коштує приблизно 60 тисяч доларів і записане на ексдружину Наумова.

І третє коштовне авто Tesla model 3 2019, яким користується Наумов, записане на сина колишнього завгоспа — Миколу Наумова, який зараз вчиться у США. Юнак купив автівку у 2021 році і коштує вона від 25 до 30 тисяч доларів.

Наумов у коментарі журналістам не пояснив походження активів, але заявив, що він шукає можливості заробити як пенсіонер. «На сьогоднішній день я бачу будь-який законний спосіб заробити. Я як пенсіонер, звичайно, це важливо. І мені треба годувати мою сім'ю. Тому розумієте: будівництво, продаж земельних ділянок, все одно», — сказав він.

У 2020 році журналісти-розслідувачі Bihus.Info повідомляли, що Івана Наумова звільнили з посади керівника Департаменту управління майном Нацполіції через те, що клуб його сина NAVY працював під час карантину вихідного дня. Наумов заявив, що син узяв гроші з сімейного бюджету, але не задекларував витрат на покупку клубу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...