Командування Медсил ЗСУ частіше заважає, чим допомагає, - волонтерка

Командування Медичних сил ЗСУ не підтримує прогресивні накази МОЗ, не надає вчасно прохідну техніку на фронт та у мирних шпиталях тримає джипи від партнерів. Про це в ефірі Еспресо заявила громадська діячка і волонтерка стабілізаційного пункту для поранених Оксана Корчинська, передають Патріоти України.

"Командування Медсил ЗСУ, на жаль, часто нам не допомогає, а заважає. Саме тим, що вони не підтримують прогресивні накази МОЗ, не надають вчасно прохідну техніку на фронт, у мирних шпиталях тримають джипи наших партнерів. Вони частині своїх начальників шпиталів роздали броньовані джипи, які передала ООН", - зазначила вона.

За словами Корчинської, на фронт вони не потрапили. "Так не повинно бути. Їх мають віддати начмедам, які працюють в таких місцях, як Бахмут, і керують евакуацією кількох стабілізаційних пунктів під обстрілами. Від їх організації залежить евакуація і життя наших бійців. Керівники госпіталів можуть собі їздити на будь-яких автомобілях - ніхто на них в мирних містах не буде полювати або ракетами стріляти. Оцей дисонанс між розподілами іноді дивує", - підсумувала волонтерка.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...