Командування ворога відправило в атаку танки та бойові машини піхоти: Біля Кліщі́ївки розбили російські наступальні сили (відео)

Українські сили розбили російську бронетехніку, яка намагалася наступати у районі Кліщіївки. Російське командування відправило в атаку танки та бойові машини піхоти.

Кадри з пересуванням та знищенням цих сил показав український боєць з позивним «Осман».

Військовий розповів, що бій відбувся 20 серпня. Відомо, що у відбитті російської атаки брали участь бійці 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар».

Російські військові намагались наступати під Кліщіївкою на щонайменше трьох танка Т-80БВ та трьох БМП.

Під час їх наступу по окупантах відкрила вогонь українська артилерія.

«Окупанти втратили 2 танки, 2 БМП та невизначену кількість піхоти», – розповів боєць українського батальйону.

Також цей наступ за 20 серпня підтвердили в українському Генеральному штабі.

Район російського наступу 20 серпня біля Кліщі́ївки

«На бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі південніше Кліщіївки Донецької області», – розповіли у Генштабі.

Як уточнює ДіпСтейт російську атаку зупинили касетні снаряди української артилерії. Знищено дві ворожі БМП та підбито два російські танки, котрі ворог кинув на полі бою.


У Генштабі додали, що у районах Кліщіївки працювала російська авіація, яка завдала ударів.

Це не перша спроба росіян відбити втрачені позиції у районі Кліщіївки. Наприкінці липня у Кліщіївці українські сили влаштували засідку на російських десантників та ліквідували частину з них з бронетехнікою. По росіянах українські військові працювали зі стрілецької зброї та обстрілювали з мінометів та гранатометів.

Батальйон «Айдар» веде бої за цей населений пункт тривалий час. Ще на початку липня українські військові вибивали росіян з укріпрайонів на висотах біля села.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького