Командир легендарного батальйону К2 пояснив, як зменшити втрати українських захисників на війні

Втрати України у війні варто рахувати грошима, і якщо зберегти життя захисників, зекономлені на виплати гроші можна направити на виробництво техніки та озброєння, які сприятиме тому, що наші воїни менше наражатимуться на небезпеку. Економічно невигідно, коли український підрозділ висилає 20 людей на штурм і знищує 100 ворогів. Таку думку висловив повний кавалер ордена Богдана Хмельницького, командир легендарного батальйону К2, Герой України Кирило Верес, передають Патріоти України.

"Натомість варто було б використати для штурму 100 дронів", - зазначає військовий.

У разі загибелі воїна, його близьким надається одноразова допомога від держави у розмірі близько 20 млн грн, зауважив Верес. "Загинуло в мене 20 людей, а тепер мінус 30%, то виходить шість військовослужбовців. Якщо помножити на 20 мільйонів гривень - це 120 мільйонів. Тобто 120 відняти 10 - країна отримає 110 мільйонів зекономлених коштів", - сказав він.

Також командир додав, що саме тому слід зменшити втрати в особовому складі завдяки збільшенню виробництва техніки та озброєння.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на "привіт" від ЗСУ: Північнокорейські військові облаштували полігон поблизу Маріуполя і почуваються там в безпеці, — партизани (мапа)

неділя, 13 жовтень 2024, 22:55

В окупованій частині Донецької області наразі знаходяться військовослужбовці з КНДР. Їх перебування на цій території встановили представники українського партизанського руху, передають Патріоти України. "Повідомляється про активну роботу трьох полігоні...

"Лапті Аладіна" я тут, а ти де?": Речник ЗСУ в Курській області звернувся до одіозного командира кадирівців (фото)

неділя, 13 жовтень 2024, 21:59

Представник української військової комендатури в Суджі Олексій Дмитрашківський зробив красномовне фото біля послання жителів міста до одіозного командира кадирівців Апті Алаудінова. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці у Facebook, передают...